Premiera: “Intamplari vesele si triste din viata lui I L Caragiale”

Ii cunoasteti opera, ii iubiti personajele, iar acum vine in luminile rampei chiar autorul: nenea Iancu, asa cum nu l-ati mai vazut: pe 23 februarie, ora 19.00, la Palatul Copiilor sunteti invitati la premiera spectacolului “Intamplari vesele si triste din viata lui I L Caragiale”.

Actorul Nicolae Urs, cunoscut publicului pentru rolurile din “O noapte furtunoasa”, “Take, Ianke si Cadar” si “Mascariciul” este cel care a acceptat provocarea de a transforma un autor emblematic al dramaturgiei romanesti in personaj. Prin aceasta reprezentatie, ne este dezvaluit omul Caragiale, iar latura sa personala este zugravita prin intermediul unei succesiuni de episoade relevante din viata sa.

Spectacolul este inedit si fascinant pentru ca ni-l prezinta pe Caragiale in nenumarate ipostaze: il descoperim pe prietenul Caragiale, alaturi de scritorii ce i-au fost contemporani: Barbu Stefanescu Delavrancea, Ion Creanga, Octavian Goga; il cunostem pe militantul Caragiale prin intermediul secventelor ancorate in climatul socio-politic al finalului de secol XIX si revenim la autorul Caragiale, prin interactiunea sa cu Junimea.

Biletele pentru premiera “Intamplari vesele si triste din viata lui I L Caragiale” se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO – punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.