Premiera la Diva Universal: “Paradisul lui Michelle”

Producatoarea serialului “Fetele Gilmore” aduce “Paradisul lui Michelle/Bunheads”, al carui prim sezon debuteaza in exclusivitate la Diva Universal miercuri, 6 martie, la ora 21.00. Urmariti povestea unei foste balerine, care a devenit dansatoare in Las Vegas si care a lasat totul in urma, pornind pe un nou drum.

Michelle Simms (Sutton Foster) avea o cariera promitatoare ca balerina profesionista in spectacole clasice, dar a fost atrasa de luminile stralucitoare ale Las Vegas-ului. Acum, cu un job fara viitor, la 30 si ceva de ani, isi da seama ca entuziasmul fata de Orasul Pacatului a disparut, iar insistentul ei pretendent, Hubbell Flowers (Alan Ruck) a castigat. Cu promisiunea unei vieti confortabile in oraseului lui natal, Paradise, din California, Hubbell o convinge pe Michelle sa se marite cu el si sa se mute acolo. Odata ajunsa in Paradise, Michelle descopera ca Hubbell a uitat sa mentioneze ca locuieste in aceeasi casa cu… mama lui, o femeie puternica, deloc bucuroasa ca fiul ei a fugit si s-a casatorit cu Michelle.

Si ea fosta dansatoare, Fanny conduce o scoala de dans din localitate, peste care Michelle da din intamplare, ajungand sa se apropie de unele dintre studentele lui Fanny. Relatia lui Michelle cu aceste fete o va ajuta sa se adapteze vietii din linistitul orasel, dar si rolului dificil de nora.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.