240 de “valluntari” citesc si planteaza copaci

240 de bloggeri au fost admisi in editia a doua a campaniei online vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse”, prin care Grupul Editorial ALL incurajeaza lectura si voluntariatul. Campania este sprijinita de ROMSILVA, ceea ce inseamna ca anul acesta bloggerii participanti la campanie vor primi cate un copac pentru 15 comentarii la recenzia publicata pe blogul lor la o carte ALL.

In perioada 4-17 februarie 2013 Grupul Editorial ALL a pus gratuit la dispozitia fiecarui blogger cate doua carti la alegere de pe www.all.ro. El trebuie sa le citeasca si sa isi scrie parerea despre carti pe blogul personal. Daca o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, si la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta inca un copac intr-un loc ales de ROMSILVA.

“Numarul mare de participanti si entuziasmul lor ne demonstreaza ca oamenii sunt dispusi sa investeasca timp si energie in proiecte care sa sprijine comunitatea, si ca astfel de initiative ar trebui sa vina mai des din partea companiilor. Le multumim tuturor celor care s-au alaturat campaniei vALLuntar si tuturor celor care o promoveaza pe canalele media si social media. Speram sa plantam peste 500 de copaci!”, a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL.

Cele mai cerute carti din campanie sunt cele din colectia Strada Fictiunii (Ed. ALLFA). Pe primele trei locuri in preferintele bloggerilor se afla “Fata de hartie”, de Guillaume Musso, “Cheia”, de Simon Toyne si “P.S. Te iubesc”, de Cecilia Ahern.

Campania vALLuntar continua pana pe 7 aprilie dupa cum urmeaza:
18 – 24 februarie – trimiterea cartilor
24 februarie – 23 martie – lectura si recenzie
25 martie – 7 aprilie – plantarea copacilor

In prima editie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities).

Comunicat All

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.