Fire of Anatolia revine in Bucuresti

Dansatorii de la Fire of Anatolia revin la Bucuresti pe 17 mai, la Sala Palatului, cu superproductia ce poarta numele companiei. Fascinantul spectacol cu acelasi nume aduce pe scena 55 de dansatori, muzica, stralucire, lumina, culoare, sute de costume elaborate, creionand intr-o cheie moderna folclorul si dansul popular din toate regiunile Turciei.

Impartit in doua acte, show-ul organizat de Events ilustreaza fragmente din istoria Mesopotamiei si Anatoliei si este o expresie vizuala a luptei dintre libertate si sclavie, dintre lumina si bezna. Tot ce apartine Anatoliei prinde viata in acest regal coregrafic fabulos.

Un adevarat fenomen international, trupa Fire of Anatolia a sustinut reprezentatii in mai mult de 85 de tari, in fata a peste 20 de milioane de spectatori. Compania detine doua recorduri inscrise in Guiness Book, unul pentru cel mai rapid dans, cu 241 de pasi pe minut, si un altul pentru cea mai mare audienta, 400 000 de persoane in Eregli, Turcia.

Pe 17 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 19.00, iar spectacolul va incepe la ora 20.00. Biletele sunt disponibile la preturile de 80, 100, 120, 160, 200, 260 si 300 de lei, in functie de distanta fata de scena. Tichetele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

EDIT 10 MAI 2013: Din motive logistice (reconfigurare turneu), spectacolul Fire of Anatolia se reprogrameaza pentru data de 6 decembrie la Sala Palatului. Biletele raman in vanzare la aceleasi preturi ca si pana acum, 80, 100, 120, 160, 200, 260 si 300 de lei, in functie de distanta fata de scena. Spectatorii care vor sa isi recupereze contravaloarea biletelor achizitionate sunt rugati sa se adreseze pana la data de 31 mai inclusiv punctelor de vanzare Eventim de unde au cumparat biletele, iar in cazul biletelor achizitionate online sa trimita o solicitare la adresa contact@eventim.ro si sa returneze biletele in original pana la data limita, la biroul Eventim (Str. Polona nr. 15, Sector 1, Bucuresti).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.