Documentar despre arta portugheza in Club Control

Club Control, cu sprijinul Camões, Instituto da Cooperação e da Língua, va invita la un documentar despre arta portugheza experimentala si provocatoare: “Joana Vasconcelos – Coração Independente”, de Joana Cunha Ferreira, luni, 25 februarie, incepand cu ora 21.00.

In ultimii ani, creatiile Joanei Cunha Ferreira se bucura de aprecierea criticilor si a publicului din intreaga lume. Documentarul o surprinde in atelierul sau si prezinta modul in care se combina munca si stilul ei de viata, rezultul fiind opere de arta pline de originalitate, ca de exemplu un pantof imens confectionat din cratite, cu care a participat la Bienala de la Venetia in 2007.

Filmul documentar a mai fost proiectat la festivaluri precum DocLisboa, Artecinema – Festivalul International al Filmelor despre Arta – Napoli, FIPA – Festivalul International de Programe Audiovizuale, Caminhos do Cinema Português – Premiul Revelatie – Joana Cunha Ferreira.

Intrarea este libera.

Sala Berlin/ Club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

Evenimentul este organizat cu sprijinul reprezentantului culturii portugheze la Bucuresti: Camões, Instituto da Cooperação e da Língua.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.