S-a lansat “Persona”, un film despre egoul feminin

Serpentine Series Project a lansat scurt metrajul “PERSONA”, cu Silva Helena Schmidt, in regia lui Relu Dobrin, un film care dezvaluie forma mistica a egoului feminin, intr-un joc al puterii si al insingurarii, al exaltarii si al pierzaniei.

“PERSONA” este un fashion film in care apar creatiile designerului Andra Clitan si ale Atu by Dress-a-porter, intr-un styling conceput de Emilian Ciobanu. Textul extras din Manuscrisele de la Marea Moarta este sustinut de muzica lui Marius Meragiu, interpretata la vioara de Geanina Meragiu.

Coregraful si regizorul Razvan Mazilu, sustinator al proiectelor SSP: “Imi place sa descopar proiecte noi in care tineri artisti imbina inteligent si armonios diferite forme artistice pentru a crea experiente speciale, bazate pe puterea comunicarii si pe un estetism actual. Cat priveste PERSONA, astfel de proiecte inedite trebuie intelese si sprijinite din tot sufletul.”

Filmul poate fi vizualizat AICI.

SSP este un grup de initiativa infiintat in anul 2012, in cadrul Graphis122, un ONG ce desfasoara proiecte culturale alternative. Grupul reuneste artisti romani interesati sa exploreze si sa imbine diverse forme de exprimare – dans, teatru, muzica, arte plastice, audio-video, moda.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.