Florin Piersic intampina doamnele cu flori la Palatul Copiilor

Cele trei reprezentatii ale piesei „Straini in noapte”, programate pe 5, 7 si 8 martie la Palatul Copiilor, se vor desfasura sub semnul Martisorului si al zilei de 8 martie: doamnele si domnisoarele care vor veni la unul dintre spectacole vor primi la intrare o floare, din partea actorului Florin Piersic.

In fiecare dintre cele trei zile, Florin Piersic ii asteapta pe cei care il indragesc la aceasta reprezentatie de mare succes, in care o are ca partenera pe Medeea Marinescu. „Straini in noapte” este o comedie romantica, in care se imbina rasturnarile de situatie, minciuna si seductia, dar si o lectie despre trecerea timpului. Piesa este fascinanta si gratie solutiilor regizorale ale maestrului Radu Beligan, care mentin spectatorul intr-o asteptare febrila pana la aflarea deznodamantului povestii.

Biletele pentru spectacolul „Straini in noapte” se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO – punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.