“Cum sa-ti dresezi dragonul” continua intr-un serial de animatie

Cartoon Network le aduce micilor telespectatori “Calaretii dragonilor”, un serial nou care va avea premiera pe 11 martie la ora 17.00 si care va fi difuzat ulterior in fiecare luni de la aceeasi ora. Serialul animat continua povestea fascinanta din filmul Dreamworks “Cum sa iti dresezi dragonul”.

Vikingii de pe Insula Tontului si fostii lor inamici, dragonii, traiesc acum in pace, dar aceasta vecinatate pasnica nu e atat de sigura pe cat pare. Dragonii nu isi dezmint natura de salbatici si creeaza mereu probleme, iar cei mai “ariciosi” dintre vikingi nu le trec cu vederea. Sughit, seful Academiei de Dresat Dragoni, trebuie sa gaseasca de fiecare data solutii pentru ca situatia sa nu devina prea tensionata, iar aceasta este o slujba cu norma intreaga!

Noroc ca Sughit nu e singur: Stirbul, prietenul lui credincios, singurul exemplar cunoscut de Furia Noptii, are o viteza fulgeratoare, este extrem de inteligent si are abilitati de localizare ca de sonar. Stoic cel Vast, capetenia Insulei Tontului si tatal lui Sughit, nu s-a obisnuit de tot sa traiasca cu dragonii, dar e mandru de tot ce a realizat fiul lui. Astrid, razboinica isteata si neinfricata, este adeseori alaturi de Sughit impreuna cu dragonul ei, Stormfly, care e la fel de frumos si puternic ca stapana lui. Iar acestea sunt doar cateva dintre extraordinarele personaje ale noului serial “Calaretii dragonilor” – difuzat din martie in exclusivitate la Cartoon Network!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *