Artistii calificati se pregatesc pentru finala selectiei nationale EUROVISION

Pregatirile pentru finala selectiei nationale Eurovision 2013 sunt in toi, anunta un comunicat TVR. Artistii si compozitorii au avut la dispozitie zece zile in care sa-si definitiveze ultimele detalii legate de interpretarea pieselor si de show-ul pe care il vor prezenta in seara de 9 martie.

In paralel cu repetitiile spectacolului televizat, echipa TVR lucreaza intens la reeditarea emisiei online care anul trecut a beneficiat de un interes major din partea fanilor Eurovision din intreaga lume. Este vorba de Culise, emisia adiacenta finalei nationale, care va fi transmisa pe internet, pe eurovision.tvr.ro, sambata, 9 martie. Pentru a reda cat mai bine atmosfera din culisele concursului Eurovision din acest an, emisia online va incepe cu o jumatate de ora inaintea programului televizat, adica de la ora 20.30 si se va incheia la 10 minute dupa terminarea finalei nationale.
La Culise, Matei Stanculescu – cel care a tinut si anul trecut internautii la curent cu evenimentele din “spatele cortinei” – si Andy Banica – unul dintre concurentii care s-au facut remarcati de catre telespectatorii TVR in concursul de talente Fabrica de staruri – vor aduce publicului online tot ceea ce nu se vede in transmisiunea televizata: atmosfera din camera verde, de pe hol si din platou. Ei vor face interviuri “la cald” cu toti concurentii si sustinatorii lor, cu bloggerii oficiali, vor surprinde reactiile celor prezenti si, mai ales, reactia castigatorului si a echipei sale.

Intre timp, pentru a veni in intampinarea fanilor concursului, echipa Eurovision Romania a lansat, pe pagina oficiala de Facebook a competitiei, invitatia de a pune intrebari fiecarui finalist in parte. Acestia vor raspunde celor mai interesante intrebari, in ordinea intrarii in concurs. Printre pregatiri si repetitii, artistii calificati in finala selectiei dedica si cateva minute intrebarilor celor interesati de tot ce inseamna Eurovision. Raspunsurile membrilor trupei Casa Presei, cele ale lui Narcis Iustin Ianau si ale trupei FreeStay, primii care vor pasi pe scena finalei Eurovision de la Bucuresti, au fost deja publicate pe site-ul dedicat evenimentului, http://eurovision.tvr.ro/.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.