Trupa Hypnotique deschide concertul lui Richard Clayderman

Au mai ramas doua saptamani pana la concertul lui Richard Clayderman din 21 marrtie. Pana cand artistul va urca pe scena Salii Palatului alaturi de Camerata Regala, publicul va fi introdus in atmosfera muzicii mirifice a pianistului de catre o formatie inedita in spatiul romanesc, anunta un comunicat Phoenix Entertainment.

Fetele de la Hypnotique vor incanta spectactorii cu stilul lor neobisnuit. Este singura trupa de electric violin din Europa si ofera o prestatie deosebita, abordand atat genul clasic cat si elemente din muzica pop, folclorica sau ambientala. Formatia a debutat pe scena Festivalului George Enescu si are in palmares numeroase premii, precum si concerte sustinute in Marea Britanie, la Ambasada Romaniei la Londra sau la Universitatea din Canterbury.

Richard Clayderman, care va urma pe scena dupa fetele de la Hypnotique, este unul dintre cei mai de succes artisti ai Frantei, iar discurile sale se vand in peste 70 de milioane de copii in mai mult de 57 de tari. Salile in care concerteaza sunt neincapatoare, iar numarul prestatiilor sale depaseste 200 de evenimente pe an.
Succesul lui Clayderman este atestat si de numarul mare de trofee pe care le detine: peste 267 de discuri de aur si nu mai putin de 70 de discuri de platina.

Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro, iar organizatorii le recomanda celor care vor sa ia parte la concert sa se grabeasca in a si le achizitiona.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *