Carach Angren concerteaza la Rockstadt Extreme Fest pe 30 august

CARACH ANGREN, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal, ajunge la ROCKSTADT EXTREME FEST pentru un concert care va avea loc pe 30 august. CARACH ANGREAN va dezvalui pe scena de la poalele Cetatii Rasnov o poveste plina de tenebre, intr-un show care imbina sonoritatile brutale, influentele teatrale si accentele simfonice intr-un melanj fascinant.

CARACH ANGREN a luat fiinta in 2003, cand doi dintre membrii trupei de black/tharash Vaultage au simtit nevoie sa gaseasca un mod de manifestare in care sa imbine pasiunea pentru legende cu ritmurile de black metal. Noul nume si-a definit identitatea in zona materialelor conceptuale complexe, inspirate din sfera paranormalului, ce reunesc elementele narative cu invaluirile melodice sofisticate.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in perioada 30 – 31 august 2013, sunt deja in vanzare.

Categoriile de preturi sunt urmatoarele :

Pana pe 31.03.2013
Abonamente – 60 lei
Bilete per zi – 40 lei

Perioada 01.04 – 17.08.2013
Abonamente – 70 lei
Bilete per zi – 50 lei

Perioada 18.08 – 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente – 100 lei
Bilete per zi – 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.