Astero si Flash Rodeo sunt gata de Panic!

Vineri 22 martie, ora 21.00, sunteti asteptati in club Panic!, dar numai daca sunteti pregatiti pentru un concert rock. Trupa Astero urca pe scena alaturi de Flesh Rodeo si da startul unui weekend energizant. Seara continua cu un afterparty pe masura, animat de ritmuri indie-electro si alternative-rock.

Astero vine de la expresia “emotional range of a tea spoon”. Astero este o combinatie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influente nu-metal, stoner si post-grunge. De-a lungul timpului, trupa a fost invitata sa concerteze alaturi de Alternosfera, OCS, Luna Amara si White Walls si a participat la cateva festivaluri nationale de profil. Anul 2013 le va aduce lansarea celui de-al doilea album: Circles.

Flesh Rodeo este o formatie de alternative-metal din Bucuresti, alcatuita din Radu Ursoiu (voce), Andrei Bratu (chitara), Alexandru Zamfir (chitara), Adrian Iosif (bas) si Bogdan Horodnic (tobe). Pana in prezent, formatia a sustinut 40 de concerte, alaturi de nume precum Luna Amara, White Walls, Alternativ Quartet, Coma, Implant Pentru Refuz, Karma To Burn sau Point Blank. Printre acestea s-au numarat aparitii in cadrul evenimentelor: “B’estfest” (scena “Fabrica de Rock”, 2012), “Conventia Internationale de Tatuaje” (Turbohalle, 2012), “The White Rabbit and The Black Magic” (Sala Polivalenta, 2012) sau “Nicusor Dan Experience” (Arenele Romane, 2012). Tot in 2012, formatia a ajuns pana in finala concursului “Trofeul Club A – Avanpost Rock”. In 2013, Flesh Rodeo va lansa primul album de studio, intitulat “Tellurium-128”, inregistrat la Next Dog Studio, alaturi de Marius Costache.

Biletul de intrare costa 10 lei.

Panic! club – Str. Academiei, nr. 14, in pasajul Victoria, intrarea dinspre Facultatea de Arhitectura (fosta locatie a clubului Control).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.