Teatru la TVR 2: “Concert din muzica de Bach”

Asa cum si-a obisnuit telespectatorii, TVR 2 aduce si in aceasta saptamana un nou spectacol teatral de exceptie cu o distributie ce cuprinde mari nume ale scenei romanesti. Este vorba de “Concert din muzica de Bach” – o ecranizare din 1974 a romanului cu acelasi nume semnat de Hortensia Papadat Bengescu – care va fi difuzat luni 18 martie, de la 20.40.

Scenariul si regia apartin lui Dinu Tanase, iar din distributie fac parte: Fory Eterle, Irina Petrescu, Ovidiu Iuliu Moldovan, Ica Matache, Dana Comnea, Carmen Strejac, Cornel Coman, Mihaela Gagiu, Dorin Varga, Ioana Ciomartan, Ada Azimioara, Radu Ionescu. Costumele sunt realizate de Doina Levinta.

Spectacolul reliefeaza viata sociala a unor familii cu dramele lor intime ce evoca structura sociala din perioada interbelica in toata complexitatea ei. Dramele sunt ascunse sub calmul aparentelor mondene, a comportamentelor de convenienta si a intereselor care primeaza: bani, putere si pozitie sociala.

Share

3 thoughts on “Teatru la TVR 2: “Concert din muzica de Bach”

  1. Cine este actrita care a interpretat-o pe Sia? Eu as fi jurat ca e Rodica Negrea, dar acest nume nu apare scris pe generic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.