“Cartea junglei” se joaca in premiera la Teatrul “Ion Creanga”

Teatrul Ion Creanga anunta premiera oficiala a spectacolului “Cartea junglei” pentru data de 29 martie, ora 18.00, la sala Rapsodia de pe str. Lipscani, nr. 53. Bazata pe culegerea de povestiri scrise de Rudyard Kipling, reprezentatia regizata de Octavian Jighirgiu va oferi publicului ocazia de a descoperi, alaturi de Mowgli si de prietenii acestuia, cat de importanta este prietenia.

Inedit pe scena teatrului pentru copii este faptul ca in rolul printului junglei joaca, alternativ, Liliana Donici, actrita a Teatrului Ion Creanga, și Maxim Donici, fiul ei de doar 11 ani.

Totodata, cu ocazia premierei, Teatrul Ion Creanga a initiat o colaborare cu Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti si i-a rugat pe studentii Departamentului de Grafica sa vina cu propuneri de afis pentru spectacolul “Cartea junglei”. Au fost selectate peste 10 variante grafice care vor fi expuse in foaierul teatrului, in seara evenimentului de vineri.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varste de peste 6 ani, iar biletele se pot rezerva la numarul de telefon 021.317.85.90, in limita programului: miercuri, joi si vineri (10.00 – 18.00), sambata și duminica (orele 09.00 – 14.00).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.