Ce inseamna sa faci muzica in Romania – la Garantat 100%

Jazzappella, sextetul vocal mixt a cappella de jazz, recunoscut pentru muzica proaspata, sofisticata, directa si spontana, se asculta la TVR 1 duminica 24 martie, ora 23.00. Catalin Stefanescu dedica emisiunea Garantat 100% din 24 martie scolii muzicale din Romania si destinului tinerilor muzicieni care se incapataneaza sa faca muzica, terminand studii de specialitate sau si/sau fiind pasionati de muzica.

Cum supravietuieste un absolvent de Conservator strict in meseria pentru care s-a pregatit sau in proiecte alternative? Cum se contureaza si se dezvolta un proiect muzical? Care este disponibilitatea ascultatorilor de muzica de la noi de a experimenta, de a consuma si altceva? Cum se manifesta ei? Despre toate acestea vedem si ascultam la Garantat 100%.

Vin in studioul Garantat 100% pentru a raspunde acestor intrebari membrii grupului Jazzappella: Ana-Cristina Leonte, Elena Morosanu si Mircea Mutulescu – studenti la master, Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Raluca Stoica – solista si colaboratoare a Teatrului National de Opereta, Bogdan Tudor – Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti si Zoltán András – fondator al grupului Sarmalele Reci.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.