NexT Oscars Night va avea loc pe 12 aprilie

Festivalul International de Film NexT continua si anul acesta traditia NexT Oscars Night si ofera publicului bucurestean o proiectie-eveniment ce prezinta filmele nominalizate si filmul castigator in 2013 la categoria scurtmetraj de fictiune a Premiilor Oscar.

Proiectia celor patru filme nominalizate si a filmului care a castigat anul acesta prestigiosul premiu al Academiei Americane de Film va avea loc in cea de a treia seara a Festivalului NexT, vineri, 12 aprilie.

Filmele prezentate in programul Oscars Night sunt oferite de SHORTSTV. “Cele 5 filme nominalizate la Oscar anul acesta la categoria scurtmetraj – fictiune alcatuiesc un savuros cocktail de cinema international si suntem incantati sa le aducem si de data aceasta in Romania impreuna cu Festivalul NexT, in cadrul parteneriatului pe care anul acesta l-am dezvoltat si mai mult”, declara Phil Mordecai, Presedinte al SHORTSTV pentru Europa, Orientu Mijlociu si Africa.

Pretul unui bilet pentru programul Oscars Night este de 15 lei, daca este achizitionat in avans, iar in ziua proiectiei pretul este de 20 de lei. Biletul pentru programul Oscars Night va include si accesul la petrecerea NexT ce va avea loc in aceeasi seara.

Biletele si abonamentele pentru toate programele Festivalului International de Film NexT vor fi puse in vanzare prin EventBook incepand cu data de 25 martie 2013.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.