Libraria Mihai Eminescu gazduieste o dezbatere despre Tantra

Editura Herald va invita marti, 26 martie 2013, ora 18.30, la Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti la un dialog care sa permita o intelegere corecta a fenomenului tantric. In centrul dezbaterii se va afla colectia “TANTRA”, ce insumeaza urmatoarele titluri: André Padoux: “Tantra – traditia hinduista”, Dasgupta Shashi Bhushan: “Buddhismul tantric – Doctrine si practici indo-tibetane”, “Vijnana Bhairava – O suta douasprezece metode de unire cu Divinul”, Lama Yeshe: “Introducere in Tantra. Transformarea dorintei”, Lu Kuan Yu: “Yoga daoista – Alchimie si nemurire”.

Invitati:

Radu Bercea, indolog
Daniela Andreescu, scriitor, coach
Vlad Sovarel, coordonator colectie „Tantra”
Aurelian Scrima, editor Ed. Herald
Moderator: Vlad Doroican, PR Editura Herald

Tantra este, conform invataturilor sacre, un corpus amplu de invataturi care expun metode speciale de practica spirituala, cu scopul final de a deveni o fiinta total constienta si evoluata, dotata cu intelepciune si compasiune. Ea ne propune cea mai rapida cale de evolutie spirituala. Cum ajungem insa sa cunoastem Tantra?

Expunerile invitatilor vor fi insotite si de momente de muzica interpretata la sitar oferite de muzicianul Victor Marius Beliciu din trupa Turya Classical, un moment prielnic pauzei si reflectiei interioare. In continuarea evenimentului va fi organizata o scurta sesiune de intrebari si raspunsuri.

Evenimentul va fi transmis live stream pe internet prin site-ul editurii Herald www.edituraherald.ro cu sprijinul Privesc.eu.

In urma concursului national “Librarul Iscusit” desfasurat in 2012, Libraria Mihai Eminescu a fost desemnata “Libraria anului” si este “Centru de excelenta Herald”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.