Comic Con se intampla si in Romania!

Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de benzi desenate, animatii, jocuri video dar si seriale tv si filme ajunge pentru prima data in Romania. Este vorba de “Comic Con” – conceptul care sta la baza celebrelor conventii San Diego Comic Con International sau New York Comic Con – care va avea loc in perioada 30 – 31 Martie, la Palatul National al Copiilor.

East European Comic Con isi propune sa adune tinerii pasionati de celebrele benzi desenate americane comics, jocuri video, animatii si benzi desenate japoneze, filme si seriale TV. In cele doua zile de Comic Con vizitatorii vor putea asista si participa la diverse concursuri, proiectii video, sesiuni speciale cu celebritati din lumea cinematografica si cea a benzilor desenate si vor avea ocazia sa-si achizitioneze produse specifice acestui gen de eveniment.

Pentru a afla mai multe detalii despre East European Comic Con, accesati pagina oficiala a evenimentului www.comic-con.ro, unde veti gasi si o lista cu invitatii straini (printre care se numara si John Rhys-Davies, interpretul lui Gimli din “Stapanul inelelor”), preturile biletelor si multe altele.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.