“Razboiul foarfecelor” incepe la TLC

Daca iti place sa mesteresti tot felul de obiecte de artizanat, e timpul sa te pregatesti de actiune! Tori Spelling, prezentatoarea programului “Razboiul foarfecelor”, care va incepe in premiera pe TLC luni, 1 aprilie, de la ora 20.00, te invita sa-ti dovedesti maiestria intr-ale hand-made-ului!

A trecut de mult vremea cand confectionarea unor obiecte artizanale se limita la crosetat invelitori pentru ceainice sau construirea de casute pentru pasarele din bete de acadea. La ora actuala, exista deja o miscare puternica de artizani care transforma acest indragit hobby intr-o forma de arta extrema. Iar acum, in premiera absoluta, TLC i-a adunat pe acesti maestri ai bransei, provocandu-i la o lupta zdrobitoare pentru suprematie.

Ca parte a indatoririlor sale de gazda, Tori Spelling va fi in fiecare luni de la ora 20.00 un fel de ghid pentru public, dar si un mentor pentru concurenti. Vedeta are propria ei linie de produse de artizanat, “The Tori Spelling Collection”, si isi foloseste experienta pentru a publica o noua carte despre organizare de petreceri, “CelebraTORI”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.