Editura Herg Benet sarbatoreste doi ani si jumatate

Editura Herg Benet implineste doi ani si jumatate de activitate, motiv pentru care, pe 31 martie 2013, va invita la aniversare in Club Panic! din Bucuresti (Str. Academiei nr. 19), pentru a-i cunoaste pe o parte dintre autori si a-i asculta live in cadrul unei seri de lecturi si discutii care va incepe la ora 16.00 si se va incheia in jurul orei 22.00 (sau cand ultimul orator din program va ramane fara voce).

Pe 31 martie, in Club Panic, ii veti asculta citind pe:

– Leonard Ancuta
– Sorin Delaskela
– Cosmin Dodoc
– Sorin Lucaci
– Lorena Lupu
– Arnoux Maz
– Cristina Nemerovschi
– Beatrice Ognenovici
– Cosmin Perta
– Marius-Iulian Stancu
– Jean-Lorin Sterian
– Stoian G. Bogdan (SGB)
– Adrian Suciu
– Marius Surleac
– Raluca Sandor Gorcea
– Iulian Tanase
– Vlad Tausance
– Kiki Vasilescu
Invitati speciali:
– Oliviu Craznic
– Claudiu Komartin
– Anca Mizumschi
– Felix Nicolau

Veti asculta pasaje in lectura autorilor din “Iubirea e amintirea unui viol”, “Abisex”, “Autoportret gol-pusca”, “In burta grasa a pestelui de duminica”, “Dona Juana”, “Rock in Praga”, “Ani cu alcool si sex”, “Two Rabbit”, “Teofil si cainele de lemn”, „electric & more”, “Antume”, “Torrent”, “Mitologii aminate”, „Zeppelin Jack”, „Cand esti obosit vrei acasa”, „Cucamonga”, „legende urbane”, dar si fragmente din cartile aflate in pregatire. Discutiile cu autorii invitati vor atinge teme actuale, in incercarea de a raspunde, printre altele, la intrebarea – „Ce il atrage pe cititorul de astazi la o carte si la un autor?”.

Vor exista, de asemenea, concursuri cu premii in carti si multe surprize. In premiera, la acest eveniment va exista o urna destinata primirii de manuscrise. In cadrul evenimentului, va fi prezentata in avanpremiera revista Radical Art, al carei prim numar va fi lansat in luna mai.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *