Textures se alatura line-up-ului de la Rockstadt Extreme Fest

Trupa olandeza TEXTURES va concerta la Rockstadt Extreme Fest pe 31 august, aducand in premiera in Romania sonoritatile progressive/death metal care au consacrat-o in lumea intreaga. Show-ul trupei va fi unul divers si spectaculos, caracterizat de un melanj de sonoritati brutale, dar rafinate, linii melodice inovatoare si o abordare vocala atragatoare.

TEXTURES a impus un nou standard pe scena metal din Olanda, inca de la lansarea primului album – “Polars” (2003), care a fost considerat de publicatia Oor drept “cel mai bun album metal lansat vreodata in Olanda.” Cel de al treilea produs discografic, “Silhouettes” (2008) a insemnat un noua piatra de hotar in cariera formatiei: materialul a fost foarte bine primit, iar piesa “Awake” a facut inconjorul lumii. Cat despre cel mai recent material – “Dualism” (2011), acesta este considerat de presa de specialitate cea mai complexa productie lansata de olandezi pana acum.

In prezent TEXTURES inseamna:

Daniel de Jongh – voce
Jochem Jacobs – chitara
Bart Hennephof – chitara
Stef Broks – tobe
Remko Tielemans – bass
Uri Dijk – sintetizatoare

Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt CARACH ANGREN (Olanda) – 30 august si PRIMORDIAL (Irlanda) – 31 august.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.