“Mincinosul” urca pe scena Teatrului de Comedie

“Mincinosul”, dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache aduce pe scena Teatrului de Comedie umorul savuros si moralizator. Comedia, din distributia careia fac parte nume mari ale teatrului romanesc – Claudiu Bleont, Sebastian Papaiani, Ion Chelaru si Bogdan Uritescu – se joaca in Bucuresti, pe 22 aprilie, de la ora 19.30, la Teatrul de Comedie.

Lasati-va sedusi de nascocirile unui “Mincinos” spiritualizat, care spune foarte multe vorbe de duh, care cunoaste bine oamenii si stie cum sa puna problema. Regizorul Toma Enache a declarat la premiera pesei ca “tocmai acest “Mincinos” ne poate deschide ochii, sentimentele si mintea mai abitir decat ar putea sa o faca altcineva! Imi place sa cred ca in realitate nu sunt o ruda atat de apropiata a “Mincinosului” desi, intr-un fel sau altul toti suntem rude mai apropiate sau mai indepartate cu el, cel putin in unele momente. Sper ca in sfarsit acest “Mincinos” sa ne invete ce este SINCERITATEA si ma refer aici la sinceritatea fata de noi insine”.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol si online pe www.vandbilete.ro si www.bilete.ro. Pretul unui bilet, in functie de categorie este de 70, respectiv 60 de lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.