Pascal Bruckner isi lanseaza si in Romania cel mai nou roman

Autorul francez Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii din Romania joi 4 aprilie 2013, ora 18.00, in Libraria Carturesti-Verona, unde va avea loc lansarea celui mai recent roman al sau – “Casa Ingerilor” – publicat de Editura Trei. Alaturi de Pascal Bruckner vor fi prezenti criticul literar Simona Sora, jurnalistul Luca Niculescu si directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Marculescu.

“Casa Ingerilor”, primul roman pe care Pascal Bruckner il lanseaza dupa aproape sapte ani, ne poarta intr-o calatorie infioratoare si fascinanta prin tenebrele Parisului. Orasul nu inseamna numai cladiri impozante, magazine de lux si vitrine stralucitoare ci si oameni fara adapost, cocioabe din carton, mizerie si suferinta. Pascal Bruckner reflecteaza asupra decaderii umane si a contrastului izbitor dintre viata “civilizata” si cei aflati pe treapta cea mai de jos a ierarhiei sociale.

“Intra in aceasta Casa a Ingerilor, care atinge punctul nevralgic al societatii contemporane, scotand in evidenta ipocrizia tuturor, de la cinici la binefacatori si de la boemi la cei implicati in cauze umanitare.”L’Express

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.