Bloggerii se pregatesc sa planteze copacii castigati in campania vAlluntar

Campania online vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse”: bloggerii citesc si planteaza copaci a ajuns la final, anunta un comunicat al Grupului editorial All. 632 de copaci, pusi la dispozitie de Romsilva, vor fi plantati urmare a recenziilor si comentariilor publicate pe blogurile participantilor la campanie. In perioada 24 februarie – 23 martie 2012 s-au scris 522 de recenzii si s-au adunat 10.607 de comentarii.

Prin campania vALLuntar, Grupul Editorial ALL si-a propus sa incurajeze lectura si voluntariatul. Astfel, in perioada 4-17 februarie 2013 editura a pus gratuit la dispozitia fiecarui blogger cate doua carti la alegere de pe www.all.ro. Bloggerii au citit, au scris recenzii la cartile ALL pe blogul personal si au adunat comentarii. 15 comentarii la recenzia publicata inseamna un copac plantat.

Sunt 18 judete in care bloggerii vor planta singuri copacii obtinuti: Arges , Bacau, Braila, Brasov, Bistrita Nasaud, Bucuresti – ILFOV, Calarasi, Constanta, Cluj, Galati, Giurgiu, Harghita, Maramures, Prahova, Sibiu, Timis, Vrancea, Iasi.

Daca o recenzie a avut mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii s-au cumulat cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri si, la 20 de comentarii, o echipa a Grupului Editorial ALL va planta inca un copac intr-un loc ales de ROMSILVA. Plantarea copacilor va avea loc in data de 6 aprilie 2013, la Snagov.

“Le multumim prietenilor nostri din online pentru rezultatele exceptionale obtinute, pentru implicarea si entuziasmul lor. Ne bucuram ca, pe langa copacii ce vor fi plantati si indemnul la lectura, campania a contribuit la cresterea grupului de facebook vALLuntar unde cititorii s-au obisnuit sa intre pentru a primi recomandari de lectura.
In continuare, va asteptam pe blogul nostru www.allcafe.ro, pe paginile de Facebook (Editura ALL si Strada Fictiunii) si pe contul de Twitter pentru a ne urmari la munca”
– a declarat Mario De Mezzo, CEO Grupul Editorial ALL

In prima editie vALLuntar, din 2012, s-au implicat 150 de bloggeri, s-au citit 280 de carti si s-au adunat 200 de ore de voluntariat. O echipa de angajati ALL a facut voluntariat in doua centre alese de bloggeri: Hospice si Policy Center for Roma and Minorities).
Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educational, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucatori pe piata de carte din Romania, avand conform estimarilor oficialilor companiei o cota de piata de 7,5%.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.