„Vacanta de primavara” incepe in 5 aprilie

InterComFilm aduce in cinematografele din Romania comedia dramatica „Spring Breakers/Vacanta de primavara” in regia lui Harmony Korine, care a scris si scenariul, cu James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson si Rachel Korine. Filmul va avea premiera in Romania pe data de 5 aprilie.

Patru adolescente aratoase, prietene din copilarie, isi doresc sa plece intr-o vacanta de primavara de neuitat, asa ca, pentru a obtine banii necesari, ele jefuiesc un fast-food. Dar aceasta este doar inceputul… Dupa o petrecere deocheata intr-o camera de hotel, fetele sunt arestate si condamnate. Mahmure si imbracate doar in costumele de baie, ele apar in fata judecatorului, care le elibereaza in mod neasteptat ca urmare a cautiunii depuse de Alien (interpretat de James Franco), un gangster local care le ia sub aripa sa ocrotitoare si le duce in cea mai aventuroasa vacanta din viata lor. Dur in aparenta, Alien ascunde o latura sensibila care le cucereste pe fete, care il vor urma in locuri si situatii pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata.

Intrebat de unde i-a venit ideea filmului, regizorul si scenaristul Harmony Korine a declarat: „Aveam in minte imaginea unor fete cu pistoale, in costume de baie si m-am intrebat unde ai putea intalni asa ceva ? Singurul raspuns care mi-a venit a fost vacanta de primavara. Aceasta a fost ideea initiala, care apoi s-a transformat in ceva mai sumbru si mai periculos.”

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.