Jimmy Tamley cucereste publicul fara sa deschida gura

Se spune despre el ca vrajeste spectatorii fara ca macar sa deschida gura. Pare greu de crezut, dar chiar asa se intampla, pentru ca JIMMY TAMLEY este ventriloc. Adica poate rosti cuvintele fara a-si misca buzele. Reprezentatiile ce il au ca protagonist sunt imbinarea perfecta intre o tehnica uluitoare, expresivitate si talentul pentru showurile de comedie. Iar pe 26 aprilie va fi prezent in premiera la Bucuresti in cadrul celei de a treia editii a Galei Premiilor Stand Up Comedy.

Cu o experienta de peste 30 de ani in luminile rampei, JIMMY TAMLEY se incadreaza in categoria enterteinarilor rari si deosebiti ce au darul sa imbine mai multe forme de exprimare artistica: intr-un singur show, JIMMY pune in slujba divertismentului de top faptul ca este ventriloc, element pus in evidenta de o tehnica ireprosabila, calitatea de papusar – maestru in manuirea marionetelor ce ii anima reprezentatiile – si, nu in ultimul rand, talentul nativ de pentru showurile de comedie si inclinatia catre poantele ticluite cu pricepere si umor.

Un fragment din cronica realizata in ziarul britanic The Stage vine in sprijinul celor spuse mai sus: “cand mergeti sa il vedeti pe Jimmy Tamley, nu va asteptati la obisnuitul show al unui manuitor de papusi,care adesea isi pierde “sarea si piperul” dupa cateva momente. Nu e nicio sansa ca el sa stea linistit, in compania unui singur personaj. Tamley are cel putin patru personaje intr-un show, unul mai amuzant si mai “colorat” decat celalalt. Iar dialogul personajelor, intrerupt in mod inteligent de interventiile lui Tamley este savuros.”

Artistul ajunge pentru prima oara in Romania la Gala Premiilor Stand Up Comedy – editia a III – a, care va avea loc la Cinema Patria pe 26 aprilie. Gala va fi intregita de prestatiile unora dintre cei mai indragiti comedianti din Romania, care vor aduce in fata publicului materiale noi. Numele deja confirmate sunt: Badea, Costel, Teo, Micutzu, Sorin si Radu.

Pentru Gala Premiilor Stand Up Comedy editia a III – a sunt in vanzare bilete la pretul de 80 lei.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.biletoo.ro, BLT.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.