Compania de dans Latin Café ajunge in premiera in Romania

Compania italiana de dans Latin Café, condusa de coregrafa Katina Genero, sustine pe 29 aprilie 2013, in premiera pentru Romania, spectacolul de succes „MIL BESOS por un café”. Publicul roman iubitor de dans si spectacole neconventionale este asteptat la Teatrul National Bucuresti, incepand cu ora 20.00, pentru a urmari pe viu spectacolul despre care prestigioasa publicatie italiana „Stampa” a scris: Un spectacol unic, o noua viziune asupra dansului si universului latin.

„MIL BESOS por un café” este o demonstratie de maiestrie coregrafica, un spectacol axat pe binomul dans- cafea, o calatorie prin muzica latino si prin istoria cafelei, aceasta „esenta a diavolului” care da aripi poeziei, filosofiei si celor mai pasionale povesti de dragoste, o expresie a celor mai puternice trairi si emotii umane. Sub bagheta coregrafei torineze Katina Genero, doisprezece dansatori proveniti din cele mai diverse colturi ale lumii (Italia, Peru, Cuba, Polonia) dar care eu in comun pasiunea pentru muzica latino, reinterpreteaza in stil contemporan dansul caraibian, afro si latino caraibian. Alaturi de muzica, de maiestria dansatorilor, costumele si scenografia contribuie la crearea unor povesti pline de pasiune si aroma, in care ne regasim cu totii.

Durata spectacolului este de o ora si jumatate.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, dar si pe www.biletoo.ro, www.myticket.ro precum si la casa de bilete a TNB Bucuresti in trei categorii de preturi: categ 1- 100 RON, categ. 2- 80 RON, categ 3 – 60 RON. Eveniment recomandat de Caturesti.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.