Children of Bodom revin in Bucuresti pe 12 noiembrie

Finlandezii de la Children of Bodom revin in Bucuresti pe 12 noiembrie, in Turbohalle, in cadrul unui eveniment deosebit realizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). Alaturi de Children of Bodom, care isi promoveaza viitorul material discografic, “Halo of Blood”, vor urca pe scena alte doua formatii pe care organizatorii promit ca le vor anunta in scurt timp.

Alexi Laiho, liderul formatiei, este foarte incantat de intoarcerea in Romania: “Fanii nostri din Romania sunt grozavi! Devotati, energici si respectuosi; ei chiar ne inteleg muzica. De aceea, revenirea in Romania este un prilej de bucurie pentru toti membrii Children of Bodom. Abia asteptam!”

Exista o prejudecata potrivit careia formatiile de metal nu pot sa aiba succesul grupurilor de pop, dance sau de muzica electronica. CHILDREN OF BODOM desfiinteaza acest mit printr-o cariera la care viseaza orice artist, indiferent de genul abordat. Temeliile trupei au fost puse in 1993, in Espoo, Finlanda, cand Alexi Laiho (voce), satul de tot ceea ce auzea in jurul lui, a decis sa puna bazele unui proiect original. Dupa cateva schimbari de componenta, varianta finala a trupei o reprezinta: Alexi la voce, Roope Latvala la chitara, Janne Wirman la clape, Henkka Seppälä la bas si Jaska Raatikainen la tobe.

Children of Bodom a lansat pana acum sapte albume de studio, doua albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele sapte albume au castigat Discul de Aur in Finlanda si au atins pozitii inalte in “infamul” top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri.

Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu data de 15 aprilie 2013, ora 13.00.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.