26 – 28 aprilie: Targ de Florii la MTR

Si in acest an de Florii, Muzeul Taranului isi asteapta mesterii din toate zonele tarii. De vineri, 26 aprilie pana duminica, 28 aprilie, olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, cofetari, pielari, rudari, iconari, dar si tesatoare, cusatorese, impletitoare, incondeietoare vor veni la Targul de Florii cu: oua incondeiate, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat, icoane.

Sunt prezenti, pentru prima data la Targul de Florii, mesterii: Cosmi Floarea, care confectioneaza opinci, Adam Gyula, cu ceramica de Miercurea Ciuc, si Zolta Nidanila care face obiecte din papura.

Prin targ vor avea loc:

demonstratii de incondeiat oua;
teatru de papusi pentru copii: Lazarelul, cu trupa Tropaiele, coordonata de Beatrice Iordan – sambata, 27 aprilie, ora 11.30, la Atelierul de creativitate;
Ansamblul Talancuta, din Republica Moldova – sambata, 27 aprilie, ora 15.00, in Curte;
muzici traditionale.

Targul de Florii este deschis de vineri, 26 aprilie pana duminica, 28 aprilie 2013, intre orele 10.00 si 18.00, la Muzeul National al Taranului Roman. Biletele costa 6 lei, respectiv 3 lei (elevi, studenti, pensionari).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.