Chello Central Europe a adus in Romania ShortsTV

Chello Central Europe comunica semnarea parteneriatului cu Shorts International, lider mondial in industria de divertisment a filmelor de scurt-metraj. Ca urmare a acestei colaborari, distributia canalului Shorts TV se va extinde in Europa Centrala si de Est. Chello Central Europe va distribui versiunea HD a canalului ShortsTV in Polonia, Ungaria, Romania, Republica Ceha, Slovacia, Bulgaria si Balcani.

Parteneriatul regional va satisface cererea tot mai mare pentru drepturile multi-media si pentru un continut nou, de calitate. ShortsTV a fost lansat in Romania in luna martie a acestui an si se afla intr-o continua extindere la nivel international.

ShortsTV HD este primul canal HD din lume dedicat filmelor de scurt-metraj. Canalul a fost lansat in luna aprilie 2012 si are acum peste 8 milioane de abonati in Olanda, Belgia, Franta, Turcia, Romania si Africa de Est. Postul este structurat pe mai multe genuri (Stars in Shorts, Best in Fest si Animation) si este difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.