“Pinocchio” deschide stagiunea de teatru pentru copii de la Patria

Art Nation Media si Mercada Communication dau startul unei frumoase stagiuni de teatru pentru copii care se va desfasura sambata la Cinema Patria, iar primul spectacol este “Pinocchio”. Sustinuta de renumitul Teatru Municipal Ariel din Ramnicu Valcea, piesa de teatru va avea loc sambata, 11 mai, la ora 11.00, si va oferi celor mici, dar si parintilor, o experienta de basm.

Cu o distributie exceptionala, formata din nu mai putin de 12 actori profesionisti, si in regia Cameliei Constantin, spectacolul va impresiona prin decorul magnific, plin de culoare si o atmosfera vesela, care ii va purta pe tinerii spectatori in lumea frumoaselor aventuri ale papusii de lemn cu nas nazdravan. O piesa interactiva, plina de muzica si umor, la care piticii se vor amuza copios si in urma careia vor trage invataminte utile.

Pretul biletului este de 25 de lei. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin www.biletoo.ro si www.blt.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.