La TVR 2 se vede “Romania frumoasa”

TVR 2 va asteapta incepand de luni, 22 aprilie, la o noua emisiune: “Romania frumoasa”, cu Andra Gavril si Marius Constantinescu. Astfel, de luni pana vineri, de la ora 19.00, veti avea parte in cadrul emisiunii de informatii din actualitatea culturala. “Romania frumoasa” este difuzata simultan si online, pe www.tvrplus.ro – in sectiunea LIVE.

Andra Gavril si Marius Constantinescu, moderatorii emisiunii, vor discuta in direct cu invitatii cele mai interesante subiecte si evenimente din arta plastica, arhitectura, film, teatru, dans, muzica, literatura, dar si lifestyle, design sau moda.

Pentru ca fiecare experienta este altfel, fiecare editie aduce provocari diferite, iar fiecare zi este dedicata unui alt domeniu al artei: ziua de luni este a artelor vizuale, martea surprinde artele spectacolului, miercurea este cucerita de muzica, joia este dedicata cuvantului scris si fenomenului creat in jurul acestuia, iar ziua de vineri se concentreaza pe elemente de lifestyle.

“Romania este frumoasa, asta vrem sa va aratam. Daca nu ne scuturam putin de praf s-ar putea sa incepem sa credem ca dincolo de ce se vede nu mai este nimic. Si s-ar putea sa nu aflam niciodata ca foarte aproape de noi sunt cei care, cu normalitate si bun-simt, stiu sa fie frumosi. Romania frumoasa e la tot pasul. Doar ca uneori are nevoie de o mana de ajutor sa nu se piarda. Suntem multe maini, hai sa o descoperim impreuna!” (Andra Gavril)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.