“The Call/Apel de urgenta” a intrat in cinematografele din Romania

TriStar Pictures si Stage 6 Films, in asociere cu Troika Pictures, WWE Studios si Amasia Entertainment prezinta filmul “The Call/Apel de urgenta”, in regia lui Brad Anderson, cu Halle Berry, Abigail Breslin si Michael Eklund. Filmul este distribuit in Romania de InterComFilm si va asteapta in cinematografe de vineri, 19 aprilie.

Casey, o adolescenta americana (Abigail Breslin) este rapita de un criminal in serie (Michael Eklund). Din portbagajul masinii acestuia, ea reuseste sa telefoneze de pe mobil la 911, Centrul de Apeluri de Urgenta. Din acel moment, viata fetei depinde de vocea de la capatul firului, a carei posesoare este hotarata sa mobilizeze toate resursele disponibile pentru a o gasi.

Pentru a-si pregati rolul, actrita Halle Berry a petrecut mult timp cu angajati ai liniei de urgenta. “Dintotdeauna m-a intrebat cine sunt acesti oameni si cum arata. Cred ca acesta este unul dintre elementele interesante ale filmului – faptul ca lumea isi pune aceleasi intrebari: cine sunt operatorii de la 911 ? Ce fel de pregatire au si cum reusesc sa ramana calmi in circumstante atat de tensionate, supusi unei presiuni uriase? Personajul meu, Jordan, este unul dintre acesti eroi necunoscuti.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.