VA RECOMANDAM SI... — 24 - 04 - 2013
Ai nume de floare? Testeaza-ti aptitudinile artistice!

Cu ocazia sarbatorii Floriilor, Scoala de Arta ArioDante ii invita pe toti iubitorii de arte frumoase botezati cu nume de floare sa isi testeze gratuit aptitudinile muzicale si creative, prin sesiuni practice de pian, chitara, vioara, canto si arte plastice, organizate in cadrul “Duminicii Portilor Deschise”.

Evenimentul va avea loc pe 28 aprilie 2013, cu incepere de la ora 10.00, la sediul Scolii de Arta ArioDante din strada Popa Nan, numarul 110.

“Duminca Portilor Deschise” se adreseaza tuturor celor interesati de cursuri de muzica sau arta plastica, indiferent de varsta, si este o ocazie unica de a beneficia gratuit de testarea inclinatiei artistice, consiliere profesionala, sfaturi practice si de a dialoga cu profesorii scolii. Invitatii vor putea vizita scoala si vor lucra cu instrumentele din dotare intr-un mediu placut, informal si o atmosfera degajata.

Scoala de Arta ArioDante este un centru privat de interes cultural, care are ca scop formarea si dezvoltarea tuturor iubitorilor de muzica si arta plastica. Scoala beneficiaza de patru sectii muzicale (pian, chitara, vioara, canto) si o sectie de arte plastice, cursurile fiind sustinute de un corp didactic profesionist si tanar, educat la prestigioasa Scoala Nationala de Muzica din Bucuresti.(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Distribuie

Despre autor

Cristina Mitrea

Te-ar putea interesa si...