Uriah Heep revine in Romania pe 11 iunie

URIAH HEEP, una dintre cele mai populare trupe de hard rock de la inceputul anilor ’70, revine pe 11 iunie in Romania intr-un concert care va avea loc la Arenele Romane, cu incepere de la ora 20.00. Cu mult entuziasm si o forta interpretativa excelenta, artistii sunt pregatiti sa demonstreze inca o data ca rockul “se practica” indiferent de varsta! 🙂

Timp de doua ore, fanii trupei vor putea reasculta piese de legenda precum “Lady in Black”, “July Morning”, “Gipsy” sau “Easy Livin'”, dar si melodii desprinse din cele mai recente aparitii discografice.

Uriah Heep a cantat pentru prima oara in Bucuresti in 1992, si a revenit apoi, zece ani mai tarziu. In august 2006, britanicii au sustinut un spectacol la Arad, cu ocazia Zilelor Orasului, iar in octombrie 2007 au cantat la Bucuresti. De altfel, in 2002, rockerii au avut o colaborare de bun augur cu Iris, la cover-ul “Lady in Black”.

Biletele pentru concertul Uriah Heep de la Bucuresti au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.III – 50 lei, Cat.II – 70 lei si Cat.I – 100 lei. Acestea sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center et. 2, Magazinele EuroGsm, la sediul din str. Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro, pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

EDIT 6 IUNIE 2013: In ciuda faptului, ca legendara trupa rock, Uriah Heep este extrem de iubita
si asteptata de catre fanii din intreaga lume, interesul redus al
publicului spectator din Romania i-a determinat pe organizatori de a lua
decizia suspendarii concertului programat initial a se desfasura martea
viitoare pe scena Arenelor Romane din capitala.

Persoanele care si-au cumparat bilete pentru acest concert isi vor putea
recupera contravaloarea biletelor incepand de marti, 11 iunie 2013 de la
punctele de vanzare sau sediul companiei de ticketing de unde au fost
achizitionate.

Organizatorii isi cer scuze pentru producerea unor eventuale neplaceri si
promit sa revina in scurt timp cu vesti bune pentru toti iubitorii de
concerte live de calitate.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.