The 69 Eyes este prima trupa anuntata la Maximum Rock Festival

MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie indoor, care se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti. In cele doua zile de festival vor urca pe scena formatii straine si autohtone, iar pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, printre care si un mare targ de produse rock, de unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock. Preturile biletelor si abonamentelor vor fi anuntate in scurt timp, promit organizatorii Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin.

Primul nume anuntat pentru MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013 este THE 69 EYES. Formatia va canta pentru prima data in Romaniaa in data de 26 octombrie 2013. Porecliti „Vampirii din Helsinki”, trupetii au reusit sa creeze un concept muzical inedit, care isi trage seva din miscarea gotica, ai carei exponenti principali sunt grupuri ca The Cure, Sisters of Mercy, The Cult si The Mission. La antipod, se afla referintele luate din artisti ca Elvis Presely, Billy Idol sau The Doors.

Fiecare dintre lansarile trupei a reusit sa ocupe pozitii fruntase atat in topurile internationale, cat si in topurile finlandeze. De alta, toate albumele formatiei au obtinut fie discul de platina, fie cel de aur, performanta cu adevarat notabila pentru orice grup rock. In total, The 69 Eyes a lansat 10 albume de studio, cinci materiale live/ albume-compilatie si noua viniluri. In 2012 a aparut „X”, discul cu numarul 10 al finlandezilor, considerat unul dintre cele mai bune albume de pana acum ale rockerilor. Pe acest material apare si o colaborare inedita cu Kat Von D, celebra artista tatuatoare, care face un duet cu Jyrki 69.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.