Urma canta pe 10 mai sub egida MTV Unplugged

URMA va sustine pe 10 mai, ora 20.00, la Cinema Patria, un concert acustic care se va inscrie in beinecunoscuta serie de evenimente MTV Unplugged. Selectiuni din concert vor fi ulterior difuzate de MTV Romania in cadrul emisiunii cu acelasi nume, care este programata in fiecare duminica de la ora 23.00 si este prezentata de DJ Hefe.

Mani Gutau (voce si chitara) explica: “Este extrem de onorant pentru noi sa sustinem acest concert acustic sub egida MTV Unplugged, un prim motiv fiind asocierea cu un fenomen mediatic care a facut parte din adolescenta fiecaruia dintre noi si care ne readuce aminte de inceputurile noastre ca muzicieni in formare, cand urmaream entuziasti artistii nostri preferati, performand, intr-o atmosfera magica si intima, exclusiv cu instrumente acustice.”

Trupa URMA este prezenta de un deceniu pe piata muzicala. In decursul timpului formatia a sustinut sute de concerte, atat in tara, cat si dincolo de granitele Romaniei, in Ungaria, Germania, Franta, Anglia si Elvetia. Discografia formatiei include trei materiale full length, cel de al patrulea, “Lost End Found,” urmand a fi lansat in curand.

Biletele costa 50 lei si sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. www.blt.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.