My Dying Bride revine in Romania pentru Maximum Rock Fest

Dupa THE 69 EYES, o noua formatie confirma participarea la MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013, anunta oragnizatorii Promusic Events & Xlab Solutions. Este vorba despre trupa britanica MY DYING BRIDE, care va canta in Bucuresti pe data de 26 octombrie 2013. Alaturi de Anathema si Paradise Lost, My Dying Bride formeaza legendarul “Peaceville Three” – “Sfanta” Treime responsabila cu emergenta “doom-metalului”.

Exista formatii al caror destin este acela de a schimba istoria rockului. MY DYING BRIDE este una dintre acestea. Grupul britanic ia nastere in 1990 si declanseaza o revolutie intunecata care va aduce la suprafata, cu virtuozitate si gratie, un gen de metal care va deveni favoritul celor cu inimi melancolice: Doom-ul.

My Dying Bride nu este o formatie straina de publicul din Romania, care a avut in trecut ocazia sa-i vada pe britanici in concert de mai multe ori. O reintalnire cu acestia nu poate fi decat un eveniment binevenit, cu atat mai mult cu cat fanii metal din tara sunt “doomeri” impatimiti.

Preturile biletelor si abonamentelor vor fi anuntate in scurt timp.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.