Tudor Gheorghe aduce “Primavara simfonic”

In acest an, Sfintii Constantin si Elena vor patrona una dintre cele mai fastuoase manifestari culturale. Pe 21 mai, maestrul Tudor Gheorghe readuce in prim planul admiratorilor sai de toate categoriile de varsta cele mai frumoase poezii si cantece romanesti interpretate in urma cu mai bine de 10 ani in cadrul aceluiasi spectacol de exceptie – “Primavara Simfonic”.

In acompaniamentul celor peste 80 de muzicieni desavarsiti, membri activi ai corului si ai Orchestrei Simfonice ”Rapsodia”, Tudor Gheorghe isi va continua misiunea de a transpune poezia romana in cantec sub indrumarea dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. “Salcamii”, “Noapte de mai”, “Valtul rozelor”, “Note de primavara” sau “Dorul calator” vor completa armonios atmosfera unei seri de neuitat.

Biletele pentru spectacolul “Primavara Simfonic” sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj. 2, la sediul Vreau Bilet din str. Moise Nicoara nr.18, ap.1, in magazinele EuroGsm, Librariile Mihai Eminescu, in reteaua Eventim, la Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro.
Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: VIP -170 lei, Cat.I- 150 lei, Cat. II- 130 lei, Cat. III – 100 lei si Cat. IV – 80 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.