Iced Earth revine in Romania anul viitor

Iced Earth se intoarce in Romania in 2014, mai precis pe data de 28 ianuarie, pentru un nou show care va avea loc in Bucuresti, locatia si pretul biletelor urmand a fi anuntate, conform comunicatului oficial, in scurt timp. Evenimentul va fi organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

Iced Earth este o trupa care a ramas fidela “batranului” metal, intr-o perioada in care foarte multe formatii si-au pierdut esenta in tot felul de experimente fara substanta. Una dintre cele mai autentice formatii de metal, Iced Earth a fost infiinfata in 1985, in Tampa – Florida, creierul acesteia fiind chitaristul si compozitorul Jon Schaffer. Stilul formatiei se afla la intersectia sonoritatilor thrash metal, power metal, progressive metal si speed metal.

In 2011, formatia a sustinut primul concert in Romania, la Bucuresti, in The Silver Church Club, eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan). Atunci a fost “inaugurat” si noul vocalist al grupului, talentatul Stu Block, al carui timbru vocal unic a oferit un plus de expresivitate compozitiilor americanilor.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.