11 mai, CCS Bucuresti: Best of Hidden Reality

Dupa doi ani, sase workshopuri, 75 proiecte foto, sase expozitii de fotografie, calatorii si experiente de invatare, proiectul de fotografie documentara “Hidden Reality” se apropie de final. 33 de imagini, best of ale “Hidden Reality”, vor fi prezentate publicului bucurestean in perioada 11-26 mai 2013, la Casa de cultura a Studentilor, Calea Plevnei nr. 61.

Vernisajul va avea loc pe data de 11 mai 2013, ora 19.00, alaturi de reprezentantii organizatiilor culturale implicate in proiect si de fotografii participanti.

Veti putea admira si comenta rezultatele proiectului “Hidden reality” – o selectie de imagini care vorbeste despre realitate si iluzie in contextul social actual. Fiecare dintre fotografii participanti a incercat in stilul propriu sa atraga atentia asupra unui aspect pe care l-a considerat demn de semnalat. In Portugalia (Porto), Letonia (Riga) sau Romania (Bucuresti), fotografii si-au propus sa descopere lucruri ascunse ochiului neantrenat sau sa reveleze aspecte mai putin evidente ale unor problematici comune. Fotografiile, extrase din contextele proiectelor documentare pe care le reprezinta, raman in picioare si ca imagini singulare, ilustrand impreuna povestea proiectului “Hidden Reality”.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.