Romania preia conducerea Cercului MANOWAR

Pentru a sprijini vasta sa comunitate internationala de fani, MANOWAR a initiat Cercul, o grupare de voluntari care sustin si ajuta trupa sa atinga, prin toate mijloacele de comunicare, fanii de pretutindeni si sa dobandeasca noi sustinatori. Recent, MANOWAR a anuntat ca reprezentanta Romaniei, Ruxia Sandru, a preluat conducerea Cercului de la reprezentantul Finlandei, Pietari Heino.

Reprezentantii fiecarei tari incluse in Cerc primesc in mod constant elemente de actualitate legate de activitatea MANOWAR. Ei sustin formatia si prin idei si initiative proprii. Prin activitatea lor, mebrii Cercului ii ajuta pe fanii din teritoriul pe care il reprezinta sa fie la curent cu cele mai recente informatii din tabara trupei preferate.

Joey DeMaio a spus: “Pietari a facut o treaba excelenta pentru trupa si pentru fanii nostri. Ii multumim pentru pasiune, loialitate si dedicare! Este un adevarat “brother of metal”. Ii spunem bun venit Ruxiei, care ne sustine de multi ani. Nu avem nicio indoiala ca va fi fantastica in calitate de lider al Cercului”, a continuat el. “Multumim fiecarui membru al Cercului si fiecarui fan care dedica, in mod individual, timp si efort pentru a veni in sprijinul trupei MANOWAR”, a mai adaugat Joey DeMaio.

Cercul functioneaza in acest moment cu un numar limitat de reprezentanti, dar se va extinde constant.

In prezent Cercul inseamna:

Belarus – Ivan Botvich
Brazilia – Fabio Souza
Bulgaria – Georgi Vrubchev
Croatia – David Ranogajec
Danemarca – Jens Stausgaard
Anglia – Matthew Verrell
Finlanda – Pietari Heino
Franta – Roxane Dila
Germania – Lino Mazzei
Grecia – Jim Immortal
Ungaria – Balázs-Csiki Tamás
Italia – Jael Pendragon
Japonia – Yuki Fujita
Olanda – Pierre Vissers
Irlanda de Nord – Sam McGookin
Polonia – Katarzyna Wiśniewska
Portugalia – Pedro Serra
Romania – Ruxia Sandru
Scotia – Ian Garnett
Spania – Lorena Yusta
Suedia – Pascal Husak
Turcia – Yiğit Elvis Ilgü
SUA – Troy King

Numele grupului implica ideea de egalitate, pe care Pietari Heino fostul conducator, o descrie astfel: “o grupare in care toti sunt egali, dar fiecare are puncte forte, la nivel individual”.
Mai multe despre Cerc gasiti AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *