Grecii de la Septicflesh canta la Rockstadt Extreme Fest pe 31 august

SEPTICFLESH, cel mai reprezentativ nume al scenei de death metal simfonic din Grecia completeaza afisulul Rockstadt Extreme Fest. Grecii vor concerta la Rasnov pe 31 august, cand vor incanta publicul prezent la Rasnov cu un amalgam perfect de riffuri clasice, pasaje instrumentale sofisticate si aranjamentele orchestrale complexe, toate imbinate in maniera ideala pentru a crea o atmosfera muzicala sumbra, cu accente goth si intruchipari tenebroase.

SEPTICFLESH a luat fiinta in 1990 si a intrat pe piata cu EP-ul “Temple of the Lost Race” EP (1991), urmat in 1994 de primul material full length, “Mystic Places of Dawn” un album care a insemnat primul pas spre definirea identitatii formatiei. Un nou punct de reper in activitatea SEPTICFLESH il reprezinta anul 2008, care a marcat revenirea trupei in atentia publicului, prin intermediul albumului “Communion”, materialul care a dus soundul formatiei spre un nou nivel de rafinament.

Cel mai recent material full length, “The Great Mass”, a fost lansat in 2011 si este considerat apogeul simbiozei dintre death metal si aranjamentele simfonice. De altfel, trupa a colaborat cu Orchestra Filarmonicii din Praga pentru realizarea acestui material, care este cel de al saptelea full length din cariera formatiei.

SEPTICFLESH vine in Romania in urmatoarea formula:

Seth Siro Anton (bass si voce)
Christos Antoniou (chitara si aranjamente orchestrale)
Sotiris Annunaki V (chitara si voce clean)
Fotis Benardo (tobe)

Alte nume deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt PRIMORDIAL (Irlanda), NAPALM DEATH (Anglia), DECAPITATED (Polonia), CARACH ANGREN (Olanda), TEXTURES (Olanda), INDIAN FALL (Ro), BUCOVINA (Ro), DELIVER THE GOD (Ro), FALSE REALITY (Ro) si CODE RED (Ro), KROW (Brazilia), SPIRITUAL RAVISHMENT (RO), ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova).

Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la baza olimpica din Rasnov.

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest, care va avea loc la Rasnov in
perioada 30 – 31 august 2013, sunt deja in vanzare:

Categoriile de pret sunt urmatoarele :

Perioada 01.04. – 17.08.2013
Abonamente – 70 lei
Bilete pe zi – 50 lei

Perioada 18.08. – 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente – 100 lei
Bilete pe zi – 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.