Cezar canta astazi in finala Eurovision 2013

Dupa ce s-a prezentat impecabil vineri seara la repetitia cu costume care a fost notata de juriul international de specialitate, Cezar va canta pe 18 mai pentru publicul de la Malmö Arena, precum si pentru cei care vor urmari finala Eurovision Song Contest 2013 din fata micilor ecrane sau online. In Romania, evenimentul va fi transmis in direct la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro.

“Este momentul pe care, practic, l-am dorit si l-am asteptat de cand am pus piciorul in Suedia. Dupa cele doua repetitii de ieri, am definitivat toate detaliile show-ului. Ma simt bine, sunt increzator in vocea mea, in piesa pe care o interpretez si in show-ul pe care noi, romanii, il aducem pe scena de la Malmö. Imi doresc ca in aceasta seara sa ii fac mandri si fericiti pe toti romanii si pe toti cei care ma apreciaza”, a declarat Cezar inainte de finala Eurovision.

Dan Manoliu, in calitate de regizor al show-ului nostru si de sef al delegatiei Romaniei, este de parere ca repetitia din seara de vineri a avut un mare potential de a-i aduce voturi artistului nostru, fiind, in opinia sa, “cea mai buna repetitie de pana acum”. Aceasta a fost si parerea compozitorului Cristian Faur, care a confirmat ca It’s My Life “s-a auzit impecabil aseara”.

Astazi, de la ora 21.00, telespectatorii TVR au ocazia sa urmareasca o editie speciala Drumul spre Malmö, moderata de Liana Stanciu, care va intra in legatura directa cu Malmö Arena. Emisiunea poate fi urmarita la TVR 1, TVR HD, TVR International si online, pe www.tvrplus.ro, fiind urmata, de la ora 22.00, de Finala Eurovision 2013, in direct de la Malmö Arena. Comentariul va fi asigurat de Liana Stanciu, iar notele acordate de romani vor fi anuntate de Sonia Argint Ionescu. Romania este cea de-a 11-a tara care va anunta punctajul, dupa incheierea votarii.

Cezar va fi cel de-al 14-lea concurent in finala, conform anuntului facut vineri de organizatori. Ordinea completa a intrarii in concurs a celor 26 de tari participante in finala Eurovision 2013 este urmatoarea: Franta, Lituania, Moldova, Finlanda, Spania, Belgia, Estonia, Belarus, Malta, Rusia, Germania, Armenia, Olanda, Romania, Marea Britanie, Suedia, Ungaria, Danemarca, Islanda, Azerbaidjan, Grecia, Ucraina, Italia, Norvegia, Georgia si Irlanda. Romanii nu-l vor putea vota pe Cezar nici in finala, insa reprezentantul nostru va putea primi puncte de la toate cele 39 de tari care au fost in concurs, chiar daca nu s-au calificat in aceasta etapa. Doritorii pot vota si prin instalarea pe dispozitivele mobile a aplicatiei “Eurovision Song Contest”, realizata special pentru acest concurs de organizatori.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.