Gala Absolventilor UNATC Master 2013 incepe in 19 mai

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica “I.L. Caragiale” Bucuresti se imbraca in haine de gala pentru a sarbatori o noua promotie de absolventi ai specializarilor de Master din cadrul Facultatii de Teatru. Timp de opt zile, intre 19 si 26 mai, puteti urmari paisprezece spectacole realizate de echipe de creatie formate din actori, scenografi, actori manuitori de papusi si marionete, coregrafi, light & sound designeri.

Primii pasi pe scena profesionista le-au fost indrumati de creatori si pedagogi de prestigiu: Gelu Colceag, Tania Filip, Stefania Cenean, Stefan Caragiu, Raluca Ianegic, Mihai Gruia Sandu, Liviu Lucaci, Cristian Pepino, Horia Murgu, Mircea Florian.

In fiecare an, Gala Absolventilor e un moment special, magic. Talentul, entuziasmul, pasiunea pentru teatru fac sa prinda viata in fata spectatorilor un calideoscop de personaje, povesti, emotii. A devenit deja o traditie ca cei mai merituosi dintre studenti sa fie distinsi la finalul Galei de jurii formate din personalitati ale vietii teatrale. La editia din 2013, ii veti putea recunoaste printre spectatori pe Catalina Buzoianu, Coca Bloos, Monica Andronescu, Ion Parhon, Puiu Antemir (Juriu Arta actorului si Arta scenografica) Simona Somacescu, Alina Moldovan, Liana Tugearu (Juriu Arta coregrafica) Brandusa Silvestru, Raluca Tulbure, Adriana Teodorescu (Juriu Teatru de animatie).

Evenimentul va avea loc la UNATC – Matei Voievod 75-77, sector 2, Bucuresti (Sala “Ileana Berlogea” si Sala Atelier) si este organizat de studentii anului I si II Master Teatrologie – Management si marketing cultural.

Programul complet poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.