Gojira se alatura line-up-ului de la Rockstadt Extreme Fest

Trupa GOJIRA, adevarata emblema a progressive death metalului francez ajunge, in premiera in Europa de est in calitate de headliner, pe scena Rockstadt Extreme Fest. Gojira concerteaza la Rasnov pe 30 august, iar cei prezenti vor avea parte de o portie consistenta de thrash, progresiv, death si sludge metal.

Organizatorii festivalului declara: “Suntem fericiti sa facem istorie, inca de la prima editie, aducand pe scena festivalului, in premiera, o trupa atat de asteptata, nu numai in tara noastra ci si in toata zona est europeana. In prezent formatia se regaseste pe afisul celor mai importante festivaluri din Europa, iar prin aceasta noua confirmare facem un pas important spre calendarul manifestarilor de profil majore”

GOJIRA s-a format in Bayonne, Franta in 1996, iar pana in 2001 a functionat sub numele Godzilla. Trupa a lansat cinci albume de studio, cel mai recent fiind L’Enfant Sauvage (2012), un album live si doua DVD-uri. De la iesirea pe piata a primului album, Terra Incognita (2001) grupul si-a pastrat aceeasi componenta in care va ajunge si la Rockstadt Extreme Fest:

Joe Duplantier − voce si chitara
Mario Duplantier − tobe
Christian Andreu − chitara
Jean-Michel Labadie – bass

Numele deja confirmate pentru ROCKSTADT EXTREME FEST sunt:

Vineri 30 august:
GOJIRA (Franta)
NAPALM DEATH (Marea Britanie)
DECAPITATED (Polonia)
LAST HOPE (Bulgaria)
CARACH ANGREN (Olanda)
BUCOVINA (Romania)
CODE RED (Romania)
FALSE REALITY (Romania)

Sambata 31 august
PRIMORDIAL (Irlanda)
SEPTICFLESH (Grecia)
TEXTURES (Olanda)
KROW (Brazilia)
INDIAN FALL (Romania)
SPIRITUAL RAVISHMENT (Romania)
ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)
DELIVER THE GOD (Romania)

Prima editie Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 30-31 august, la Rasnov, judetul Brasov. Pe langa scena propriu-zisa aria festivalului, denumita Rockstadt Zone, va mai include: camping, zona de agrement si facilitati food & drink. Accesul in spatiul de campare va fi gratuit pentru toti detinatorii de bilet. Rockstadt Extreme Fest se va desfasura la baza olimpica din Rasnov.

Categoriile de pret sunt urmatoarele:

Pana pe 17.08.2013
Abonamente – 70 lei
Bilete per zi – 50 lei

Perioada 18.08. – 30.08.2013 si la locatie, pe durata festivalului:
Abonamente – 100 lei
Bilete per zi – 65 lei

Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe: www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.