Academia Cartoon Network ia startul pe 1 iunie

In iunie incepe Academia Cartoon Network, un program special difuzat in fiecare dimineata de sambata, care ii incurajeaza pe copii sa faca miscare si sa se distreze printr-o varietate de sporturi si activitati. Startul va fi dat de cele mai iubite personaje Cartoon Network, care isi vor demonstra talentele sportive intr-o serie de episoade special alese din “Gumball”, “Un show obisnuit”, “Chowder” si “Casa Foster pentru prieteni imaginari” – in fiecare sambata dimineata de la 10.05.

Copiii carora le place fotbalul se vor putea antrena urmarind la Cartoon Network un program special de demonstratii sportive, care le va dezvalui toate secretele unor tehnici celebre precum “Ruleta lui Zidane”, “Elasticul lui Ronaldinho”, sau “Pasul peste minge al lui Cristiano Ronaldo”.

Figurile invatate le vor fi de folos la concursul verii, care incepe pe 1 iunie: copiii cu varsta intre 5 si 15 ani sunt asteptati sa incarce pe www.CartoonNetwork.ro clipuri in care arata cat talent au la fotbal. Marele premiu al concursului este un antrenament la Londra cu atacantul lui Arsenal, Lukas Podolski.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *