“Cafeneaua” revine pe scena la Palatul National al Copiilor

Iubitorii de teatru din Bucuresti au sansa reintalnirii cu spectacolul CAFENEAUA. Singurele reprezentatii cu aceasta comedie eveniment, care a lipsit in ultimii doi ani din repertoriul teatral, vor avea loc pe 4 si 5 iunie la Palatul National Al Copiilor. Horatiu Malaele, Emilia Popescu si Dana Dogaru, trei nume foarte iubite ale scenei romanesti, ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze.

Despre rolul sau din CAFENEAUA, Horatiu Malaele a spus: “mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate – oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant.”

Reprezentatia, a carei premiera a avut loc in 1997 si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea. Iar cele doua reprezentatii programate pe 4 si 5 iunie in capitala vin sa rasplateasca setea nestinsa a publicului pentru acest spectacol.

Biletele pentru cele doua reprezentatii se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor, in reteaua BILETOO –punctele de vanzare se afla la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei care doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

In luna iunie la Sala mare a Palatului National al Copiilor vor mai avea loc si urmatoarele spectacole:

24 iunie: Straini in noapte ( Florin Piersic, Medeea Marinescu) – ultima reprezentaţie din aceasta stagiune

25 si 27 iunie: Egoistul (Radu Beligan, Damian Crasmaru; Sanda Toma; Lamia Beligan Silviu Biris ; Tomi Cristin)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *