Sibfest 2013 va fi prefatat la Garantat 100%

Catalin Stefanescu ne invita la o discutie despre Festivalul International de Teatru de la Sibiu, in emisiunea Garantat 100% difuzata la TVR 1 si TVR HD duminica seara, de la ora 23.00. Invitatul sau la Garantat 100% din 2 iunie este Constantin Chiriac, fondatorul festivalului. Emisiunea poate fi vizionata si online, pe www.tvrplus.ro.

Subiectul discutiei este, desigur, festivalul care sta sa inceapa si care implineste anul acesta 20 de ani. Constantin Chiriac, directorul festivalului, este cel care a initiat si a crescut acest proiect, ajuns in prezent al treilea eveniment cultural din Europa, dupa festivalurile de la Edinburgh si Avignon.

Timp de zece zile, Sibiul se transforma intr-o scena uriasa. Cea de-a XX-a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu va avea loc in perioada 7 – 16 iunie 2013. Peste 2500 de artisti si invitati speciali sunt asteptati sa soseasca la Sibiu pentru acest eveniment. Programul editiei din acest an continua o oferta culturala bogata, cu peste 300 de evenimente. Producatorii editiei din acest an se asteapta la peste 600.000 de vizitatori. Alaturi de acestia, festivalul aduce la Sibiu peste 200 de jurnalisti si bloggeri, atat din Romania, cat si din strainatate.

Finalul editiei de duminica a emisiunii este, ca de obicei, unul dedicat melomanilor. Sebastian Spanache Trio aduce la Garantat 100% un moment muzical original.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.