11-16 iunie: Zilele Culturii Portugheze

Ambasada Portugaliei la Bucuresti si Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” cu sprijinul Institutului Camões de cooperare si de limba portugheza – Ministerul Afacerilor Externe din Portugalia si al Departamentului de Studii Ibero-Romanice, Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii Bucuresti, va invita în perioada 11 – 16 iunie 2013, intre orele 10.00 – 19.00, la Zilele Culturii Portugheze.

Activitatile planificate vor avea loc la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” (soseaua Kiseleff nr. 28-30, sector 1, Bucuresti) si au ca scop cunoasterea culturii si traditiilor portugheze prin muzica si dans, conferinte si proiectii de filme documentare, work-shop-uri de limba si literatura portugheza.

Intr-un muzeu care are familia ca obiectiv esential, nu vor lipsi activitatile dedicate celor mici, transpuse în ateliere de creatie pentru copii: pictura pe azulejos, atelier de cuvinte si povesti portugheze, atelier de papusi si marionete portugheze, atelier de gravura.

Vor fi de asemenea prezente: literatura si artizanatul, gastronomia si turismul, incercand astfel a da spre cunoastere vizitatorilor, diversele aspecte legate de realitatea portugheza, consolidand curiozitatea pentru aceasta tara.

Pentru programul complet al festivalului, click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.